HELIROYAL PLUS polžja krema, 100 ml Airless

1
€33.00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Blagovna znamka: HELIROYAL PLUS

Z vsemi svojimi učinkovinami v naravni formi deluje na obnovi kožnih celic, pomirja kožo, prav tako pa kožo naravno stimulira k lastni obnovi in skrbi za pravilno vlago kože. Je izjemno hranilna, saj že v naravni osnovi ekstrakta vsebuje 60% proteinov, alantoin, kolagen in elastin, glikolno kislino in hialuronsko kislino, minerale, vitamine.

Polžja krema Heliroyal PLUS deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože in lajša, preprečuje probleme s kožo.

Področja: Obnova kože, hidracija kože, preprečuje razvoj mozoljev, ogercev in neguje mozoljasto kožo, gube, bradavice, svetli pigmentna znamenja, pomaga pri preprečevanju nastanka strij, suha koža na obrazu ali telesu. Vse to in še več naravno blaži in odpravlja naša naravna kozmetika, polžja krema Heliroyal PLUS.

Glavna naloga polžjega ekstrakta je nuditi naravne aktivatorje, ki so učinkoviti proti učinkom staranja kože ter lajšajo, preprečujejo probleme s kožo. Spodaj si lahko ogledate tabelo sestave glavne naravne komponente – polžjega ekstrakta.

Krema vsebuje naslednje sestavine v naravni formi:

ALANTOIN – Vlaži kožo, povečuje njeno naravno vlažnost in pripomore h glajenju kože z naravnim učinkom odstranitve mrtvih celic. Izboljšuje strukturo kože.

KOLAGEN IN ELASTIN – Pomaga upočasniti staranje in nastajanje gub z rekonstrukcijo kolagena in elastičnih tkiv.

GLIKOLNA KISLINA – odstranjuje odmrle celice kože z vrhnje plasti kože, kar jo naredi zdravo, gladko, mehko in nežno.

PROTEINI – Obogatijo in mehčajo kožo. Omogočajo naravno hranilnost kreme. (Ekstrakt vsebuje več kot 60% proteinov)

VITAMIN E – Pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi prostimi radikali. Je močan antioksidant, ki zaščiti kožne celice. Prav prosti radikali pospešujejo destrukcijo kožnih celic.

HIALURONSKA KISLINA – Pripomore pri obnovi in nastanku novih celic in aktivira obnovitev tkivnega sistema. Podpira sposobnost obnavljanja kože. Je organska molekula, ki ima vlogo vlaženja. Ima sposobnost vezave in retezije vode. Hialuronska kislina se tudi nahaja v nekaterih predelih kože.

Shranite ta izdelek za kasneje
sl_SISlovenian