Hranilna in obnovitvena nega s polžjim ekstraktom.

Naravna nega obraza in telesa.

Vsebuje ekstrakt z vsemi gradniki polžjega tkiva.
Hitra dostava
Posebni popusti
Varen nakup

HELIROYAL PLUS polžja krema, 100 ml Airless

1
€33.00
Na zalogi
1
Podrobnosti o izdelku
Blagovna znamka: HELIROYAL PLUS

Z vsemi svojimi učinkovinami v naravni formi deluje na obnovi kožnih celic, pomirja kožo, prav tako pa kožo naravno stimulira k lastni obnovi in skrbi za pravilno vlago kože. Je izjemno hranilna, saj že v naravni osnovi ekstrakta vsebuje 60% proteinov, alantoin, kolagen in elastin, glikolno kislino in hialuronsko kislino, minerale, vitamine.

Polžja krema Heliroyal PLUS deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože in lajša, preprečuje probleme s kožo.

Področja: Obnova kože, hidracija kože, preprečuje razvoj mozoljev, ogercev in neguje mozoljasto kožo, gube, bradavice, svetli pigmentna znamenja, pomaga pri preprečevanju nastanka strij, suha koža na obrazu ali telesu. Vse to in še več naravno blaži in odpravlja naša naravna kozmetika, polžja krema Heliroyal PLUS.

Glavna naloga polžjega ekstrakta je nuditi naravne aktivatorje, ki so učinkoviti proti učinkom staranja kože ter lajšajo, preprečujejo probleme s kožo. Spodaj si lahko ogledate tabelo sestave glavne naravne komponente – polžjega ekstrakta.

Krema vsebuje naslednje sestavine v naravni formi:

ALANTOIN – Vlaži kožo, povečuje njeno naravno vlažnost in pripomore h glajenju kože z naravnim učinkom odstranitve mrtvih celic. Izboljšuje strukturo kože.

KOLAGEN IN ELASTIN – Pomaga upočasniti staranje in nastajanje gub z rekonstrukcijo kolagena in elastičnih tkiv.

GLIKOLNA KISLINA – odstranjuje odmrle celice kože z vrhnje plasti kože, kar jo naredi zdravo, gladko, mehko in nežno.

PROTEINI – Obogatijo in mehčajo kožo. Omogočajo naravno hranilnost kreme. (Ekstrakt vsebuje več kot 60% proteinov)

VITAMIN E – Pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi prostimi radikali. Je močan antioksidant, ki zaščiti kožne celice. Prav prosti radikali pospešujejo destrukcijo kožnih celic.

HIALURONSKA KISLINA – Pripomore pri obnovi in nastanku novih celic in aktivira obnovitev tkivnega sistema. Podpira sposobnost obnavljanja kože. Je organska molekula, ki ima vlogo vlaženja. Ima sposobnost vezave in retezije vode. Hialuronska kislina se tudi nahaja v nekaterih predelih kože.

Shranite ta izdelek za kasneje

Ali moja koža izgublja vlago?

Krema, ki vlaži vašo kožo je nujna, imeti pa mora zaščitno komponento (na primer lanolin ali mineralno olje), ki ščiti površino kože površino kože; humektant (na primer glicerin ali hialuronska kislina), ki veže vodo iz globljih slojev kože in jo ‘zadrži’ na površini; in blažilno komponento (na primer izopropil izostearat, olje jojobe), ki zapolni praznine med odluščenimi celicami kože, rezultat pa je gladka, mehka površina.

Sama izguba vlage ne vpliva na staranje kože, poudari pa gube, zato so ljudje z dehidrirano kožo videti starejši.

Naravna in hranilna nega obraza in telesa

Minerali, vitamini in proteini v polžjem ekstraktu v naravni formi delujejo na obnovi kožnih celic, prav tako pa kožo naravno stimulirajo k lastni obnovi ter uravnavajo optimalno vlago kože. Krema HELIROYAL Plus je idealna za pomiritev in obnovo kože. Je izjemno hranilna, saj že v naravni osnovi ekstraktov vsebuje 60% proteinov, alantoin, kolagen in elastin, glikolno kislino in hialuronsko kislino, minerale, vitamine, jojoba olje, limonsko travo.

Polžja krema za pomoč vaši koži

Nega obraza in telesa

Leta 2011 smo razvili polžjo kremo Heliroyal PLUS s polžjim ekstraktom z izjemno obnovitveno močjo in jo proizvedli v Sloveniji.

Je primerna zame?

Polžja krema Heliroyal PLUS kot nega obraza in telesa deluje obnovitveno ne glede na starost, zrelost ali tip kože in lajša, preprečuje probleme s kožo.

Področja uporabe

Obnova kože, hidracija kože, je zelo učinkovita krema za akne, preprečuje razvoj aken, mozoljev, ogercev in neguje mozoljasto kožo, gube, bradavice, svetli pigmentna znamenja, pomaga pri preprečevanju nastanka strij, suha koža ali srbeča koža na obrazu ali telesu, trda koža na petah, atopična koža. Je tudi zelo dobra krema za brazgotine.

AKTIVNE NARAVNE SESTAVINE V NAŠI KREMI

ALANTOIN – Vlaži kožo, povečuje njeno naravno vlažnost in pripomore h glajenju kože z naravnim učinkom odstranitve mrtvih celic. Izboljšuje strukturo kože.

KOLAGEN IN ELASTIN – Pomaga upočasniti nastajanje gub z rekonstrukcijo kolagena in elastičnih tkiv.

GLIKOLNA KISLINA – Odstranjuje odmrle celice kože, kar jo naredi zdravo, gladko, mehko in nežno.

PROTEINI – Obogatijo in mehčajo kožo. Omogočajo naravno hranilnost kreme. (Ekstrakt vsebuje več kot 60% proteinov)

VITAMIN E – Je močan antioksidant, ki zaščiti kožne celice. Prosti radikali pospešujejo destrukcijo kožnih celic.

HIALURONSKA KISLINA – Pripomore pri obnovi in nastanku novih celic in aktivira obnovitev tkivnega sistema. Je organska molekula, ki ima vlogo vlaženja. Ima sposobnost vezave in retezije vode. Hialuronska kislina se tudi nahaja v nekaterih predelih kože.

Krema HELIROYAL Plus je na voljo tudi v vseh specializiranih poslovalnicah Tosama.

sl_SISlovenian